Отзывы покупателей

Etno Nikelly
Etno Nikelly

Довго шукав шукав матрац потрібного розміру і конкретно під певну (більше 130 кг) вагу тіла. Знайшов на вашому сайті даний матрац було куплено раніше за ліжко. Ліжко виготовили під розмір матраца і з більш великою висотою ніжок (необхідність у медичних цілях). Матрац зарекомендував себе за нетри..

Вадим
13.06.2024
Amulet Lotos
Amulet Lotos

Матрац дуже комфортний, я людина вибаглива, але тут навіть немає нарікань. Тепер прекрасно сплю, чоловік теж задоволений! Тепер немає проблем з тим, що один перевернувся, а інший прокинувся!..

Євгенія
11.06.2024
Diamond EMM
Diamond EMM

Матрац хороший, недорогий, доволі жорсткий, якщо в когось проблеми зі спиною - саме те що треба. У нього не провалюєшся, досить пружний матеріал, хтось раніше у відгуках писав, що сильно матрац пахне після розпакування, не помітив такого, хоча і принюхувався. Загалом можна сміливо рекомендувати його..

Валерій
10.06.2024
Advance Evolution
Advance Evolution

Матрац нам дуже сподобався! Спимо на ньому вже 4 місяці. Дуже зручний, у міру жорсткий, комфортно спині. Коли один крутиться уві сні, інший цього не відчуває! Чохол якісний. Відкривали блискавку, шари як в описі...

Олена
10.06.2024
Multi Roll Take&Go
Multi Roll Take&Go

Швидко зробили потрібний мені розмір під замовлення. Поставляється в рулоні, що дуже зручно для транспортування на дачу. Приємний на дотик, приємний для сну, акуратний, красивий. Без запаху! Розправляється повністю без вм'ятин за 5 годин!..

Олександр
08.06.2024
Big Roll Take&Go
Big Roll Take&Go

Довго вибирали матрац, у чоловіка велика вага. Вирішили зупинитися на моделях безпружинних матраців, оскільки до цього купували з незалежними блоками пружин і залишилися цією покупкою незадоволені. Переглянула купу варіантів і нарешті знайшла матрац Біг рол, який влаштовував нас за всіма параметрами..

Світлана
03.06.2024
Amulet Lotos
Amulet Lotos

Придбали цей матрац. Дуже сподобався, зручний, відповідає опису. І не жорстоко і не надто м'яко. Постільна білизна не ковзає. Дуже хороший магазин, приємні співробітники. Проблем із доставкою не виникло. Привезли дуже швидко...

Ірина
02.06.2024
Aura Lotos
Aura Lotos

Купили тиждень тому, повністю влаштував. Жорсткість спершу шокувала, з незвички, а потім порадувала. Відчуваю себе на багато бадьоріше, здоровіше. Після сну на цьому матраці поперек перестало ломити, а в шийних хребцях хрустіти. Акуратно зшитий, не запорошений, запахів ніяких немає. Дякую виробников..

Лілія
30.05.2024
Relax Roll Take&Go
Relax Roll Take&Go

Замовив 2 матраци з доставкою, загалом дуже задоволений. Розміри відповідають, якість те що необхідно дітям, наповнення матраца і характеристики відповідають дійсності. Підйом зранку бадьорий, веселий і життєрадісний. Сам пробував, навіть трохи їм позаздрив. Спина, хребет, шия все відпочиває. Засина..

Сергій
19.05.2024
Скейт New Come-For
Скейт New Come-For

Не очікував, що за таку суму може бути настільки якісний матрац. У використанні поки не більше півмісяця і задоволені вибором повністю. Дуже до речі 2 сторони з різною жорсткістю, поки що спимо на м'якшій (з помірною жорсткістю), відчуття на ранок, начебто заснув у масажному салоні, весь день потім ..

Владислав
17.04.2024
Hard (Хард) Nikelly
Hard (Хард) Nikelly

Рада, що вибрала двосторонній матрац. Поки що користуюся м'якою стороною. Дивовижний комфорт. Сумніви були з приводу матеріалу чохла (стрейч). І абсолютно марно. Гарний стьобаний чохол. Не слизький. Не думаю, що, якби вибір зупинився на матраці, який за вартістю в 2-3 рази дорожчий, то і переваг би ..

Світлана
13.04.2024
Geometry EMM
Geometry EMM

Матрацом задоволена повністю! Пружний і дуже зручний, після важкого робочого дня так і хочеться на нього завалитися, дякую за якість та швидку доставку, бо замовила у четвер, у понеділок мені його вже привезли. Дуже оперативно...

Олександра
04.04.2024
Amulet Lotos
Amulet Lotos

Відмінний матрац, пружний, помірно жорсткий, шикарно підходить для відпочинку після роботи або хорошого спортивного тренування, лежачи на ньому забуваєш, що в тебе щось болить. Дякую за чудову рекомендацію, я ще повернуся до Вас за покупками!)..

Василь
04.04.2024
Gladiator Ultima Sleep
Gladiator Ultima Sleep

прекрасний у всьому, починаючи від ціни і закінчуючи відчуттями, які відчуваєш, коли спиш на ньому. у міру все, і жорсткість, і м'якість, тканина покриття не дає "соватися" наматрацнику, і, відповідно, простирадлу. ми-абсолютно щасливі!..

Анжеліка
21.03.2024
Skarb Nikelly
Skarb Nikelly

Відмінний матрац, все відповідає опису, виявився дуже зручним, не надто жорсткий, загалом, те, що я шукала, та ще й потрапила на приємну знижку! Хлопці великі молодці - сервіс на висоті! Я дуже задоволена обслуговуванням і покупкою!..

Вікторія
14.03.2024
Daily 2в1 Sleep&Fly SF
Daily 2в1 Sleep&Fly SF

Чудовий матрац. Дуже зручний. Доставка вчасно, кур'єр віддзвонився і приїхав до початку обумовленого часу. Здорово, що приймають карти до оплати. Ми залишилися всім задоволені..

Ксенія
24.02.2024
Freedom Nikelly
Freedom Nikelly

Дуже зручний матрац. Є варіант вибору, або спати на жорсткій стороні, або на стороні середньої жорсткості. Перестала боліти спина (до цього був диван). Вранці чудове самопочуття. Все-таки матрац має величезне значення. Із цим ми не помилилися, рекомендую...

Катерина
23.02.2024
Soft Roll Take&Go
Soft Roll Take&Go

Матрац відповідає опису. Упакований у рулон. Доставка була наступного дня. Якість матраца відмінна. Спасибі виробнику і магазину за відмінне обслуговування...

Лариса
11.02.2024
Asana Lotos
Asana Lotos

Матрас по весьма приемлемой цене. Купила его относительно недавно, но уже могу сказать, что спать на нем крайне приятно. Он реально комфортной жёсткости, как и заявлено в описании. Я сама вешу около восьмидесяти килограммов и матрас эту нагрузку выдерживает, не прогибается, думаю, что прослужит долг..

Наталья
07.02.2024
Asana Lotos
Asana Lotos

Работаю водителем, много провожу времени за рулем и начались проблемы со спиной, бессонница, вот по совету знакомого купил себе такой матрас, он удобный, спина перестала болеть, сон восстановился, довольный, а главное высыпаюсь на нем. Сделан сам матрас из качественного материала, ничего ни где не т..

Vitaliy
06.12.2023
Показано с 1 по 20 из 629 (всего 32 страниц)
Есть вопросы? Мы на связи! Напишите удобным для Вас способом или закажите обратный звонок
Консультант Лариса Консультант Лариса
×
Написать в Телеграмм
Написать в Вайбер
Написать в ВоцАп
Написать письмо
Позвонить Life
Позвонить Vodafone
Позвонить Киевстар