Отзывы покупателей

Persey Mythology Family Sleep
Persey Mythology Family Sleep

Такий матрац подарували нам на весілля, ми про нього давно мріяли, тому попросили замовити саме цю модель.Тіло в ньому немов у хмарах, сон дивовижний. У матраца особливість - за чималої м'якості він дуже добре тримає тіло, не провалюється, хребту комфортно. Вранці встаємо як заново народжені...

Ольга Яніна
09.07.2024
Afina Mythology Family Sleep
Afina Mythology Family Sleep

Відмінний матрац у своєму роді. Придбала його близько двох місяців тому, проблем немає, все добре, спати на ньому доволі таки зручно і комфортно, почуваюся після сну реально відпочилою...

Юлія
02.07.2024
Persey Mythology Family Sleep
Persey Mythology Family Sleep

Матрац відмінний. Відповідає всім параметрам, зазначеним на сайті. Для мене - великий недолік, що він виявився важкуватим. Дуже незручно перевертати матрац під час зміни спального боку. Брала матрац 160х2000, і наявність ручок для підняття матраца дуже б стали в нагоді. Наступного разу, коли буду мі..

Надія Олексіївна
01.07.2024
Persey Mythology Family Sleep
Persey Mythology Family Sleep

У мене так організм влаштований (як і у більшості) - від того, як я висплюся, залежить весь день. Тому до вибору матраца для нового ліжка підійшла з усією відповідальністю. Вивчила на цю тему матеріали, почитала відгуки. І вирішила, що економити на цій покупці не варто, це тільки на шкоду собі піде...

Оксана
29.06.2024
Picasso Artist
Picasso Artist

Купили матрац для мами. Мама в перший же день зазначила, що спати дуже зручно, переверталася уві сні легко. Після сну прокинулася відпочила. Спина не затекла. Ноги легкі. Замовили матрац по інтернету. Дуже швидко передзвонила диспетчер. Допомогла визначитися з вибором, кваліфіковано відповіла на зап..

Людмила
29.06.2024
Viking Scandi
Viking Scandi

Чудовий матрац, купували для дивана, щоб прибрати нерівності, матрац спочатку здався занадто м'яким, але на ділі чудово впорався зі своїм завданням...

Людмила
29.06.2024
Veda Lotos
Veda Lotos

Замовила матрац, доставили наступного дня вранці! Вибирала матрац з розрахунку ціна якості, всім задоволені! Спати дуже зручно, жорсткий як і хотіли, сторонніх запахів ніяких не було, замовляю третій матрац в різних фірмах і саме цей матрац взагалі ні чим не пах !!! Мені здається це дуже важливий мо..

Світлана
29.06.2024
Eterno Lotos
Eterno Lotos

Матрац чудовий! Я вибирала досить жорсткий матрац - мене все влаштувало. Висипатися на ньому стали набагато краще. Відчуваєш як тіло відпочиває. Добре приймає форму тіла. у нас із чоловіком значна різниця у вазі, тому важливо було, щоб матрац був розрахований на важких людей. Зараз, коли чоловік ляг..

Христина
29.06.2024
Flex 2в1 Kokos жаккард Sleep&Fly
Flex 2в1 Kokos жаккард Sleep&Fly

Дуже зручний! Усій родині сподобався. Купили щоб згладити нерівності дивана. Впорався на 5+. Хороша жорсткість. Зручно, що двосторонній - кокос чудової жорсткості, піна - м'якша, але не провалюєшся. Спина не натішиться. Ніяких запахів. Консультанти магазину просто супер - дуже ввічливі і компенетні:..

Наталя
27.06.2024
Hermes Comma Gute Nacht
Hermes Comma Gute Nacht

Чудовий матрац із категорії "жорстких", можна вибрати одну зі сторін. Переживали, що на стороні з коксом буде зажорстко, тому замовили саме цей матрац із другою м'якшою стороною. У підсумку спимо на більш м'якій) Матрац абсолютно не мав неприємного запаху, що теж плюс. Відмінне поєднання ціни та яко..

Катерина Федорова
27.06.2024
Geometry EMM
Geometry EMM

Довго шукали який матрац вибрати, вирішили зупинитися на цій моделі. Дуже сподобалася якість, знімний чохол можна в будь-який час без зусиль зняти і випрати, зручно спати, діти задоволені. Мені сподобалося обслуговування і ввічливе спілкування персоналу...

Олена
27.06.2024
Furini Artist
Furini Artist

Користуємося матрацом вже 3 тижні, купили замість старого в орендовану квартиру, обирали з найбюджетніших, щоб не шкода було залишити, але зараз вже думаємо, що не хочемо його ніде залишати, а візьмемо з собою в разі переїзду!!! Спасибі співробітникам, які порадили і оперативно його відправили!!!..

Ольга
26.06.2024
Flex Kokos жаккард Sleep&Fly
Flex Kokos жаккард Sleep&Fly

Покупкою дуже задоволені! Поклали на диван, вирівняв усі нерівності, спати стало набагато зручніше. Спеціально брали тверде покриття, тому що у всіх хворі спини. Рекомендуємо!..

Вероніка
25.06.2024
Viking Scandi
Viking Scandi

Замовляла топпер на диван, оскільки сплю на ньому постійно, але після тижня сну зрозуміла, що він занадто жорсткий. Після першої ночі сну на топпері здалося, що він занадто м'який. Хотіла було зняти його, але вирішила дати йому другий шанс. І не дарма. Зараз сплю відмінно. Матрац прекрасно підтримує..

Ксенія
25.06.2024
Asana Lotos
Asana Lotos

Замовляла вперше в інтернет магазині.Матрац виправдав всі мої очікування.Лежати на ньому одне задоволення. Дівчина Лариса і порадила, і допомогла вибрати, і дуже терпляче відповіла на всі мої запитання, за що їй величезне спасибі, доставили вчасно, заздалегідь зателефонувавши, підняли прямо у кварти..

Поліна
25.06.2024
Скейт New Come-For
Скейт New Come-For

Хороший, зручний матрац, відразу теж не змогла визначити, де жорсткий бік, а де м'який. Потрібно пару днів протестувати або, як варіант, спочатку ставити маркування жорсткості на одній зі сторін, ну це вже питання до виробника. Ніякого запаху і незручностей немає, розміри дотримані...

Оксана
24.06.2024
Relax Roll Take&Go
Relax Roll Take&Go

Прекрасний матрац! Матраци купили дітям. Поклали поки що твердим боком догори. Дітям дуже подобається на них спати. З чоловіком вирішили потім собі такий самий взяти...

Тетяна
23.06.2024
Freedom Nikelly
Freedom Nikelly

Гарний матрац, сподобався, купували синові 2,5 року, матрац витримує і мою вагу 70+кг, один бік досить жорсткий, син спить на ньому, другий менш жорсткий. Все як заявляє виробник. Якість відповідає очікуванням, питань немає. Задоволені покупкою...

Денис
23.06.2024
Flex 2в1 Kokos жаккард Sleep&Fly
Flex 2в1 Kokos жаккард Sleep&Fly

Мені дуже сподобався, ідеально ліг на диван з одного боку твердий, з іншого - м'який ! Нічим не пахнув і взагалі я ним дуже задоволена ) стала дуже добре спати )..

Ольга
23.06.2024
Eterno Lotos
Eterno Lotos

Матрац дуже зручний. Кожен міліметр тіла відпочиває. Не проминається під вагою (чоловік важить 128 кг). Ми просто в захваті від цього матраца. Довго сумнівалася який брати пружинний або безпружинний, у підсумку вибір припав на безпружинний, і ми ні крапельки не прогадали. Повністю безшумний матрац. ..

Вікторія
22.06.2024
Показано с 1 по 20 из 642 (всего 33 страниц)
Есть вопросы? Мы на связи! Напишите удобным для Вас способом или закажите обратный звонок
Консультант Лариса Консультант Лариса
×
Написать в Телеграмм
Написать в Вайбер
Написать в ВоцАп
Написать письмо
Позвонить Life
Позвонить Киевстар